Trudy Pannekeet

Trudy Pannekeet

‘Eruit springen zonder te roeptoeteren’ is haar motto. Trudy Pannekeet traint professionals hoe ze online beter zichtbaar kunnen worden zodat ze gemakkelijker bij hun opdrachtgever/werkgever aan tafel komen.

Zij is LinkedIn Trainer en -ambassadeur, ze begeleidt ondernemers als marketing coach. En zij is online LinkedIn trainer bij het grootste marketing platform in Nederland: Frankwatching.

Haar praktische LinkedIn boek ‘Spring eruit met LinkedIn zet veel mensen AAN om LinkedIn effectief in te zetten om die leuke baan, of opdracht te krijgen. Een praktische en zeer volledige handleiding die je inspireert en helpt om eruit te springen.

 

Zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn

Zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn vergroten op een manier die bij jou past. Gewoon lekker praktische tips waarmee jij hierdoor beter en sneller in contact komt met de doelgroep die je wilt aantrekken.

 

Sneller en beter resultaat op LinkedIn!

De juiste mensen vinden en bereiken op LinkedIn was nog nooit zo makkelijk met de tips tijdens de workshop die zij zal verzorgen. Van actief naar pro-actief online netwerken. Efficiënt en doelgericht netwerken: met resultaat!

Informatie

Meer informatie over Trudy Pannekeet kun je vinden op: https://trudypannekeet.nl/

Meld je nu aan voor het Event