Stella van Rheenen

Stella van Rheenen

Na haar studie marketing- en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Nijmegen heeft Stella ruim 15 jaar ervaring opgedaan in HR, sales, social media en online marketing.

Stella van Rheenen geeft al sinds 2014 LinkedIn trainingen met haar bedrijf POM HR-Training & Branding: www.pomhr.nl. In 2017 werd zij door LinkedIn gevraagd als hun ambassadeur voor de LinkedIn Benelux Organisatie.

Zij verzorgt LinkedIn trainingen in het Nederlands, Engels en Duits aan middelgrote tot grote bedrijven zoals Interpolis, Mercedes Benz, Gemeente Maastricht, Hogeschool Zuyd etc. In de trainingen bij Stella leer je hoe je je activiteiten als sales,- of accountmanager, recruiter of marketeer in de online wereld van LinkedIn kunt optimaliseren.

Zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn met behoud van jouw authenticiteit staan centraal in haar trainingen. Je komt hierdoor beter en sneller in contact met de doelgroep die je wilt aantrekken. Sneller en beter resultaat op LinkedIn!

De juiste mensen vinden en bereiken op LinkedIn was nog nooit zo makkelijk met de tips tijdens de workshop die zij zal verzorgen. Van actief naar pro-actief online netwerken. Efficiënt en doelgericht netwerken: met resultaat!

Informatie

Meer informatie over Stella van Rheenen kun je vinden op: www.linkedin.com/in/stellavanrheenenberkhof

Meld je nu aan voor het Event