Roesalien Wekker

Over Roeselien Wekker

“Of je nu de bedrijfs DNA scherper wilt, een ondernemer of startup bent met een goed idee, ik ontdek de kern van jouw verhaal! Mijn statement hierin is dat iedere professional met groeiambitie succes vindt in een heldere identiteit. Identiteit is de blauwdruk van je bestaan, deze breng ik naar boven.”

Sinds 2011 is Roeselien People skills specialist vanuit haar bedrijf Pitch You! Nederland. Ze scoort gemiddeld een 9,6 voor haar training en coachings. Daarvoor stond zij 20 jaar op het podium van het theater en voor de camera van televisie.

Ze traint, coacht en is spreker in pitchen, presentatie en (bedrijfs) identiteit, voor professionals die meer zichtbaarheid en scherpe presentaties naar buiten toe ambiëren. Ernaast is ze veelgevraagd dagvoorzitter en moderator.

De afgelopen 10 jaar trainde Roeselien duizenden professionals, ondernemers, ceo’s en managers op het scherper en overtuigender krijgen van hun verhaal en pitch. De basis van dit verhaal is de belangrijke pilaar Identiteit. Daar werkt Roeselien dagelijks aan met haar klanten.

Wanneer je beter weet wie je bent en waar je voor staat wordt alles makkelijker en kun je jezelf, bedrijf of organisatie veel overtuigender presenteren en profileren.

Roeselien is naast eigenaar van Pitch You! Nederland oprichtster van Soul Stories Retreats.

 

Interactieve lezing: Verkopen door te raken! Identiteit als basis van jouw succes.

Haar eigen zoektocht naar ‘wie ze dan was zonder podium of camera’ werd de fundering van haar werk. Roeselien neemt je mee in haar verhaal en laat je direct ervaren wat het verschil is tussen een plat verkooppraatje en verkopen door te raken.

Een interactieve lezing over de kracht van een sterke identiteit en de kracht van een sterke pitch als gevolg: Hoe kun je klanten raken met universele verhalen, persoonlijke anekdotes en geweldige oneliners waar jij 100% achterstaat?

Een sterke identiteit is de basis van elk succes.

Informatie

Meer informatie over Roeselien Wekker kun je vinden op: roeselienwekker.nl

Meld je nu aan voor het Event