Roesalien Wekker

Over Roeselien Wekker

“Of je nu de bedrijfs DNA scherper wilt, een ondernemer of startup bent met een goed idee, ik ontdek de kern van jouw verhaal! Mijn statement hierin is dat iedere professional met groeiambitie succes vindt in een heldere identiteit. Identiteit is de blauwdruk van je bestaan, deze breng ik naar boven.”

Sinds 2011 is Roeselien People skills specialist vanuit haar bedrijf Pitch You! Nederland. Ze scoort gemiddeld een 9,6 voor haar training en coachings. Daarvoor stond zij 20 jaar op het podium van het theater en voor de camera van televisie.

Ze traint, coacht en is spreker in pitchen, presentatie en (bedrijfs) identiteit, voor professionals die meer zichtbaarheid en scherpe presentaties naar buiten toe ambiëren. Ernaast is ze veelgevraagd dagvoorzitter en moderator.

De afgelopen 10 jaar trainde Roeselien duizenden professionals, ondernemers, ceo’s en managers op het scherper en overtuigender krijgen van hun verhaal en pitch. De basis van dit verhaal is de belangrijke pilaar Identiteit. Daar werkt Roeselien dagelijks aan met haar klanten.

Wanneer je beter weet wie je bent en waar je voor staat wordt alles makkelijker en kun je jezelf, bedrijf of organisatie veel overtuigender presenteren en profileren.

Roeselien is naast eigenaar van Pitch You! Nederland oprichtster van Soul Stories Retreats.

Informatie

Meer informatie over Roesalien Wekker kun je vinden op: roeselienwekker.nl

Meld je nu aan voor het Event