Joyce Carols

Over Drs. Joyce Carols

Drs. Joyce Carols is de CEO en oprichter van Enjoy EsC met een sterke drive 4 diversiteit. Door haar cliënten ook wel The High Performance Leadership Leaders’ Leading Lady genoemd. Joyce begon te werken voor grote Fortune 500-bedrijven toen ze begin twintig was.

Tegen de tijd dat ze 36 was, richtte ze haar eigen bedrijven op waarmee ze later haar doel bereikte om de levens van duizenden mensen over de hele wereld te raken en te veranderen.

Joyce overwon ernstige tegenslagen in het leven (ze overleefde twee keer nauwelijks een bijna-doodervaring toen ze 2 ernstige allergie-aanvallen kreeg en ze slaagde erin om voor haar National Field Hockey-team te spelen, nadat ze haar nek brak met een kans van 99% om nooit meer te lopen gestapeld tegen haar) maar slaagde er toch in om alle grote, ondenkbare dromen en doelen te bereiken die ze voor zichzelf had gepland.

Haar ervaringen inspireerden haar om deze kennis met anderen te delen en al snel begeleidde, trainde en onderwees ze duizenden mensen over de hele wereld om de levensstijl, rijkdom en geluk in hun leven te creëren door High Performance Leadership-vaardigheden aan te nemen om hun potentieel, prestaties te maximaliseren & gevolg. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Met haar baanbrekende Corporate Women-programma ondersteunen Joyce en haar wereldwijde team bedrijven strategisch met inclusieve leiderschapsstrategieën om Corporate Women in topmanagement- en bestuursfuncties te werven, te behouden en te versterken.

 

Ben jij jouw CV?

Wat straalt jouw CV uit? Wat straal jij als persoon uit? Hoe kun je je sterke kanten in persoon en op papier nog meer tot hun recht laten komen? Hoe geef je in 1 minuut een super mooie en krachtige pitch van jezelf en aan welke elementen moet een goede persoonlijke pitch voldoen? Waar ben je goed in en hoe kun je dit inzetten om tijdens een spannend gesprek toch krachtig over te komen?

Zowel in theorie als in de praktijk gaan we aan de slag met jouw eigen houding, je uitstraling en vooral hoe je je sterke kanten in kunt zetten om je droombaan binnen te halen.

Breng je CV dus mee!

Als bonus krijg je tijdens de training een template aangereikt, met de elementen waar een goede sollicitatiebrief aan moet voldoen.

Informatie

Meer informatie over Drs. Joyce Carols kun je vinden op: www.joycecarols.com

Meld je nu aan voor het Event