Anne Marie Hazenberg

Over Anne Marie Hazenberg

Anne Marie is een gepassioneerde foto- videograaf en ondernemer sinds 2005. Altijd online en altijd aan het leren, want de online wereld en social media verandert immers continu. Dit leidde tot het oprichten van www.NewMediaBrains.com in 2006. Ze is “een door de wol geverfde early adaptor”.

In 1995 stond zij aan de wieg van de ICT sector en internet. Haar fotografie trackrecord gaat zelfs terug naar 1986, en haar TV (Mediapark Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006. Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst en de juiste ingrediënten heeft voor de Smartphone Video training die nodig zijn om vaardigheden over te dragen aan anderen. En dat is ook wat zij het liefste doet.

Zo haalt de cursist bij haar in de klas ALTIJD het maximale uit de training en uit zichzelf!

Ook vindt zij het belangrijk om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste innovaties en vooruit te kunnen kijken met als doel binnen de trainingen en coaching sessies de beste adviezen te kunnen
geven. Het resultaat hiervan is dat Anne Marie nagenoeg op elke vraag OP ELKE VRAAG over (smartphone) videomarketing antwoord kan geven.

Tijdens de corona lockdown is het Online Video Café ontstaan, waar ze een online plek heeft gecreëerd waar iedereen (GRATIS toegang voor iedereen) terecht kan voor inspiratie, vragen, klankbord, show you work. Ook worden hier verschillende leermodules over filmen met je
smartphone online aangeboden.

 

SmartPhoneVideo – Do It YourSelf – interactieve sessie

Video is een populair communicatiemiddel. Video is toegankelijk en doeltreffend op social media. De kracht van video is dat het op elk moment bekeken kan worden, waar en wanneer je ook bent. Anne Marie daagt je uit je authentieke zelf, je dienst of je product in beeld te laten zien. Daarom staat ze hier en deelt ze haar kennis en praktijkervaring over professionele video’s maken met je smartphone.

Informatie

Meer informatie over Anne Marie Hazenberg kun je vinden op: newmediabrains.com

Meld je nu aan voor het Event