Stella van Rheenen

Initiator: Stella van Rheenen

Na haar studie marketing- en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Nijmegen heeft Stella ruim 15 jaar ervaring opgedaan met social media, sales, marketing en HR. In 2014 is zij gestart met haar bedrijf POM HR-Training & Branding: www.pomhr.nl. Dit betreft een social media en branding agency dat zich vooral richt op de zichtbaarheid en het (online) succes van bedrijven, ZZP’ers, (semi) gemeentelijke instellingen en scholen (van basisscholen tot HBO’s en universiteiten) en individuen die zichzelf beter zichtbaar willen maken, Stella is tevens LinkedIn ambassadeur van de LinkedIn Benelux Organisatie. Haar specialisaties zijn: Het verzorgen van LinkedIn trainingen en strategisch advies, (employer) branding, personal branding, social media trainingen en strategisch advies (Facebook, Instagram), loopbaanbegeleidingstrajecten voor carrière switchers waarbij zichtbaarheid en social media centraal staan, ontwikkelen strategische online marketing concepten en social media strategieën voor organisaties.

Stella is initiator van het Launch Yourself Event. Stella wilde graag ‘’personal branding’’ als begrip beter op de kaart zetten in Nederland en organiseerde in 2015 en 2019 dan ook het Launch Yourself Event dat met ruim 700 bezoekers zeer succesvol bleek. Op 27 september 2021 is editie III van dit event. Volgens Stella van Rheenen, die zich voor dit event inzet als motivator en verbinder, moeten business, technologie, creativiteit en loyaliteit in deze tijd optimaal bij elkaar komen. ‘’Wij moeten niet wachten op subsidies of hulp vanuit de overheid, het is nu wel duidelijk dat die hulp niet gaat komen, we moeten het zelf doen: zowel de werkzoekende als ook de ondernemer moet zichzelf zo goed mogelijk zichtbaar maken en daar willen wij met het Launch Yourself Event zo goed mogelijk aan bijdragen’’.

Ton Mouris

Ton Mouris is een doorgewinterde boekhouder en administrateur met een passie voor organiseren. Veertig jaar lang werkte hij in loondienst voor allerlei bedrijven van groothandel en productiebedrijven tot zakelijke dienstverlening.
Door reorganisatie werd hij werkzoekend en is hij veel gaan netwerken.

Zijn ervaring heeft hij toen omgezet in zijn allround administratiekantoor Mouris Administratie & Support voor ZZP en klein MKB. Zijn voorkeur gaat er naar uit om bij u aan te schuiven op kantoor. Hij ondersteunt u met uw administratie en denkt graag met u mee. Dat kan vanaf 4 uur per week. Liever op afstand? Dat kan ook, hij werkt met diverse online pakketten zoals E-boekhouden en Exact.

Daarnaast is hij een actieve en enthousiaste organisator van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten bij “In Between Café” in Eindhoven. Medio 2017 kwam hij per toeval op de website van Launch Yourself Event 2015. Hij heeft toen meteen contact opgenomen met initiatiefnemer en organisator Stella van Rheenen om te bekijken of dit nog een keer te organiseren is.
Mede door Ton’s grote enthousiasme en talent om te verbinden en een brug te slaan naar diverse partijen, is het Launch Yourself Event 2019 en in 2021 mogelijk gemaakt.

Organisatie LYE Nienke

Nienke Teurlings

Na het backpacken in Australië is Nienke als Customer Service medewerkster voor een farmaceutisch bedrijf gaan werken dat radioactieve geneesmiddelen maakt. Tijdens haar dienstverband heeft ze een HBO opleiding Logistiek Management gevolgd en na verschillende rollen jarenlang de verantwoording als Logistiek Manager gehad. Ze heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het coachen van teams, Logistieke Supply Chain projecten en bedrijfsprocessen.

Na 17 jaar dienstverband is ze toe aan een nieuwe uitdaging waar ze haar opgedane kennis en competenties kan inzetten, bij voorkeur in een uitvoerende coördinerende rol. Naast actief te gaan netwerken om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen is ze ook workshops gaan organiseren. Ze haalt hier veel positieve energie uit.

Door te netwerken is zij ook in aanraking gekomen met de organisatie van het Launch Yourself Event en heeft zij zich actief bij de organisatie aangesloten. Dit sluit goed aan bij Nienke haar vrijwillige nevenactiviteiten als event manager. Nienke is een echt regeltalent met passie voor het organiseren en coördineren van events. Ze is gewend om spilfuncties te vervullen en schakelt moeiteloos met verschillende partijen. Ze houdt ervan om acties uit te voeren en is scherp op details en commercieel ingesteld. Door haar enthousiasme legt ze makkelijk contact en behoudt ze het overzicht terwijl ze vaak al enkele stappen vooruit denkt en plant. Ze is trots op succesvolle resultaten en deelt dit graag met haar team.
Haar talent binnen het Launch Yourself Organisatie Team is dat zij betrouwbaar en loyaal is. Met haar gezond kritische vragen houdt zij het team scherp en durft zij te gaan voor resultaten.

Wilma Leppers

Sinds 2015 is Wilma Leppers als ondernemer aan de slag met een aantal ondersteunende en creatieve banen tussendoor. Vanwege het verlangen naar afwisseling is ze nu volledig zzp-er in diverse branches.
Met Mijn Media Design helpt ze ondernemers om Media vorm te geven, van logo tot website en concepten voor Marketing en Social Media. Daarnaast is ze mede organisator van online en offline netwerkbijeenkomsten van “In Between Café Eindhoven”.
Onder de naam Apple Juice, waarmee ze als DJ dansfeesten gaat organiseren, werkt ze ondertussen als zzp-er in de hospitality om zo in beweging te blijven en onder de mensen te zijn.
In 2019 was Wilma al betrokken bij het Launch Yourself Event als DJ en voor 2021 heeft collega Ton haar gevraagd om mee te helpen bij de organisatie van Launch nYourself Event. De muziek van Launch Yourself Event zal dit jaar weer verzorgd worden door Apple Juice.

Met vol enthousiasme en een mentaliteit van doen is Wilma graag betrokken in het gehele proces van wat komt kijken bij een geslaagd event.

Organisatie LYE Wilma

Meld je nu aan voor het Event