Geschiedenis

Launch Yourself Event sinds 2015

Op 29 januari 2015 was het Launch Yourself Event het eerste Personal Branding Event in Nederland. Voor iedereen! Van groot tot klein bedrijf, van student tot directeur, van werkzoekend tot eigen ondernemer en van carrière-switcher tot marketeer.

Personal Branding, het jezelf verkopen, social media strategieën: het werd eind 2014, begin 2015 steeds duidelijker dat jij hier als bedrijf of als werkzoekende niet meer onderuit kan: je zult jezelf zichtbaar moeten maken, jezelf zo goed mogelijk moeten verkopen. Maar ‘’hoe’’ was en is nog steeds de vraag voor velen.

Deze eerste editie in de Poort van Limburg in Weert, was meteen een regelrechte hit met ruim 700 bezoekers uit het hele land, veel media-aandacht en een bezoek van de burgemeester van Weert.
Van advies over je kleding, een complete make-over, gratis profielfoto’s, het maken van een eigen professionele promo-film, social media advies, het creatief visueel maken door middel van tekenen van jouw kwaliteiten als persoon of als bedrijf. Deze dag stond boordevol tips, kennis, netwerken: alles wat jij nodig hebt om jezelf en/of je bedrijf te lanceren.

En dit is ook gebeurd! Wat kregen we geweldige feed-back van alle bezoekers! Voor een greep uit deze reviews zie: