Stella van Rheenen

Na haar studie marketing- en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Nijmegen heeft Stella ruim 15 jaar ervaring opgedaan in HR, sales, social media en online marketing.

In 2014 is zij gestart met haar bedrijf POM HR-Training & Branding www.pomhr.nl. Dit betreft een social media en branding agency dat zich richt op de zichtbaarheid en het (online) succes van bedrijven en individuen.

Stella is tevens sinds 2017 LinkedIn ambassadeur van de LinkedIn Benelux Organisatie. Haar specialisatie is: LinkedIn trainingen en strategisch advies, (employer) branding, personal branding, social media trainingen en strategisch advies (Facebook, Instagram), loopbaanbegeleidingstrajecten voor carrière switchers waarbij zichtbaarheid en social media centraal staan, ontwikkelen strategische online marketing concepten en social media strategieën.

Naast initiator en organisator van het Launch Yourself Event zal Stella ook zelf een masterclass social media verzorgen op het Launch Yourself Event met de nieuwste tips en trends om je organisatie een online boost te geven.

Informatie

Meer informatie over Stella van Rheenen kun je vinden op: www.linkedin.com/in/stellavanrheenenberkhof

Meld je nu aan voor het Event