Rudy van Beurden

‘’In de zomer van 2011 maakte onze host, spreker/ trainer/ dagvoorzitter Rudy van Beurden, de beste beslissing van zijn leven: “vanaf nu doe ik alleen nog maar gave dingen. Dingen waar ik in geloof, en dingen waar ik energie van krijg.”

Hij bedacht dat de opdrachten en inkomen daarna wel zouden volgen. En dat gebeurde uiteindelijk ook! Al 8 jaar reist Rudy kriskras door het land om de meest uiteenlopende groepen te begeleiden, van jeugdgevangenissen tot ministeries en van startende ondernemers tot job switchers.

Hij durft diepe vragen te stellen en zet zijn groepen altijd in beweging met activerende werkvormen. Hij heeft ruime ervaring met de thema’s public speaking, personal development en pitchen. Zo sprak hij vorig jaar in de finale van sprekerswedstrijd Heel Brabant Spreekt en deelde hij zijn persoonlijke verhaal in 2014 op het podium van TEDx in Breda.

Sinds april dit jaar is zijn eigen podcast-kanaal live, waarin hij collega sprekers en trainer interviewt op waardevolle onderwerpen.

Rudy kijkt er naar uit zijn ongebreidelde positieve energie met jullie te delen op maandag 24 juni!

Informatie

Meer informatie over Rudy van Beurden kun je vinden op: rudyvanbeurden.nl

Meld je nu aan voor het Event