Pelpina Trip

Pelpina heeft 1 missie en dat is zoveel mogelijk mensen leren om zelf zakelijke video’s te maken met de smartphone. Zij is video strategist, trainer, spreker, videogeek en vooral bekend van LinkedIn waar zij tips geeft over het gebruik van video.

Pelpina staat zelf regelmatig voor- en achter de camera, schrijft scripts, bewerkt video’s en is auteur van het boek “videomarketing in 60 minuten”. Ze heeft jarenlang voor de nationale Amerikaanse televisie gewerkt als producer en presentatrice. Daarnaast maakt zij nog regelmatig bedrijfsvideo’s in het Engels en Nederlands en helpt zij bedrijven en organisaties met video workshops, video strategie, video producties en videomarketing. Op het Launch Yourself Event geeft Pelpina een masterclass genaamd “professionele filmpjes maken met je smartphone”.

Pelpina leert je hoe je filmpjes kunt maken die je zakelijk kunt inzetten met de camera die je altijd bij je hebt: je telefoon. Ze geeft tips hoe je het beste natuurlijk over kunt komen, hoe je goede sfeershots maakt, en laat je de top video apps van het moment zien. Een hands-on masterclass waarna je geïnspireerd wegloopt om aan de slag te gaan met video!

Informatie

Meer informatie over Pelpina kun je vinden op: pelpina.nl

Meld je nu aan voor het Event