Renate van de Ven

Renate begon 28 jaar geleden in het bankwezen Door de sterk veranderende bankwereld wilde zij zich voorbereiden op de toekomst en is zij enige jaren geleden begonnen aan de HBO opleiding Personeelsmanagement, Coaching en Loopbaanadvisering. Het HR vak heeft haar altijd getrokken. Vorig jaar is zij afgestudeerd en heeft zij een baan gevonden in het HR vak en is zij thans volop bezig haar kennis op dit vlak te verbreden.

Tijdens het netwerken in haar zoektocht naar een baan in het HR vak kwam zij in aanraking met de organisatie van het Launch Yourself Event. Haar talent binnen het Launch Yourself Organisatie team is dat zij zeer oplettend, gezond kritisch, betrouwbaar en loyaal is. Zij komt haar afspraken na en werkt vol overgave en enthousiasme.

Haar toekomstvisie is om, in samenwerkingsverband, werkzoekenden te begeleiden van A tot Z in het vinden van een nieuwe uitdaging. Renate is mensgericht, invoelend, loyaal, ondernemend en betrouwbaar.

Stella van Rheenen

Na haar studie marketing- en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Nijmegen heeft Stella ruim 15 jaar ervaring opgedaan met social media, sales, marketing en HR. In 2014 is zij gestart met haar bedrijf POM HR-Training & Branding: www.pomhr.nl. Dit betreft een social media en branding agency dat zich vooral richt op de zichtbaarheid en het (online) succes van bedrijven, ZZP’ers, (semi) gemeentelijke instellingen en scholen (van basisscholen tot HBO’s en universiteiten) en individuen die zichzelf beter zichtbaar willen maken.

Stella is tevens LinkedIn ambassadeur van de LinkedIn Benelux Organisatie. Haar specialisaties zijn: Het verzorgen van LinkedIn trainingen en strategisch advies, (employer) branding, personal branding, social media trainingen en strategisch advies (Facebook, Instagram), loopbaanbegeleidingstrajecten voor carrière switchers waarbij zichtbaarheid en social media centraal staan, ontwikkelen strategische online marketing concepten en social media strategieën voor organisaties.

Stella is tevens initiator en organisator van het Launch Yourself Event. Stella wilde graag ‘’personal branding’’ als begrip beter op de kaart zetten in Nederland en organiseerde in januari 2015 dan ook het Launch Yourself Event dat met ruim 700 bezoekers zeer succesvol bleek. Nu op 24-06-2019 gaat editie II van dit event plaatsvinden. Volgens Stella van Rheenen, die zich voor dit event inzet als motivator en verbinder, moeten business, technologie, creativiteit en loyaliteit in deze tijd optimaal bij elkaar komen. ‘’Wij moeten niet wachten op subsidies of hulp vanuit de overheid, het is nu wel duidelijk dat die hulp niet gaat komen, we moeten het zelf doen: zowel de werkzoekende als ook de ondernemer moet zichzelf zo goed mogelijk zichtbaar maken en daar willen wij met het Launch Yourself Event zo goed mogelijk aan bijdragen’’.

Ton Mouris

Na 40 jaar als administrateur in loondienst te zijn geweest is Ton inmiddels opdracht zoekend voor zijn eigen administratiekantoor Mouris Administratie & Support. Daarnaast is hij een actieve en enthousiaste organisator van netwerkbijeenkomsten bij “In Between Cafe Eindhoven”.

Medio 2017 kwam hij per toeval op de website van Launch Yourself Event 2015. Hij heeft toen meteen contact opgenomen met initiatiefnemer en organisator Stella van Rheenen om te bekijken of dit nog een keer te organiseren is. Mede door Ton’s grote enthousiasme en talent om te verbinden en een brug te slaan naar diverse partijen, is het Launch Yourself Event 2019 mogelijk gemaakt.

Nienke Teurlings

Na het backpacken in Australië is Nienke als Customer Service medewerkster voor een farmaceutisch bedrijf gaan werken dat radioactieve geneesmiddelen maakt. Tijdens haar dienstverband heeft ze een HBO opleiding Logistiek Management gevolgd en na verschillende rollen jarenlang de verantwoording als Logistiek Manager gehad. Ze heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het coachen van teams, Logistieke Supply Chain projecten en bedrijfsprocessen.

Na 17 jaar dienstverband is ze toe aan een nieuwe uitdaging waar ze haar opgedane kennis en competenties kan inzetten, bij voorkeur in een uitvoerende coördinerende rol. Naast actief te gaan netwerken om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen is ze ook workshops gaan organiseren. Ze haalt hier veel positieve energie uit.

Door te netwerken is zij ook in aanraking gekomen met de organisatie van het Launch Yourself Event en heeft zij zich actief bij de organisatie aangesloten. Dit sluit goed aan bij Nienke haar vrijwillige nevenactiviteiten als event manager. Nienke is een echt regeltalent met passie voor het organiseren en coördineren van events. Ze is gewend om spilfuncties te vervullen en schakelt moeiteloos met verschillende partijen. Ze houdt ervan om acties uit te voeren en is scherp op details en commercieel ingesteld. Door haar enthousiasme legt ze makkelijk contact en behoudt ze het overzicht terwijl ze vaak al enkele stappen vooruit denkt en plant. Ze is trots op succesvolle resultaten en deelt dit graag met haar team.
Haar talent binnen het Launch Yourself Organisatie Team is dat zij betrouwbaar en loyaal is. Met haar gezond kritische vragen houdt zij het team scherp en durft zij te gaan voor resultaten.

Meld je nu aan voor het Event